Sahara zid – cena i tehnika izvođenja radova

Sahara zid je dekorativna tehnika moleraja koja je sve popularnija među ljudima koji žele da svoj dom učine jedinstvenim. Almi paint je firma koja se specijalizovala za ovu vrstu radova, a u nastavku vam donosimo detaljnije informacije o tehnici izvođenja radova i ceni sahara zida.     Sahara zid – Tehnika izvođenja radova Sahara zid…

Details

Ukrasni šabloni za zidove

Čovek je oduvek težio da ostavi trag za sobom. Crteži praistorijskog čoveka na zidovima pećina i danas, posle toliko godina, čine da one izgledaju ne samo atraktivno već i jedinstveno. Slobodno možemo reći da se do danas nije ništa suštinski promenilo. Dobro odabrana i pravilno izvedena slika, pomoći će transformaciji prostorije.

Details

BLISTAVE ŠLJOKICE

Ideje za živopisne svetlucave zidne površine sa gliterom
Trend šljokičavih zidova se nastavlja i nije teško shvatiti zašto:

1) Šljokice pomešane sa dekorativnim premazom prikupljaju, a zatim i rasipaju svetlost baš na pravim mestima i tako doprinose modernom, jedinstvenom prizoru.

Details

Kako obojiti 2022. godinu?

Za 2022. godinu Pantone bira Very Peri 17-3938 nijansu. Mešavina dve osnovne boje, plave i crvene. Ova, u suštini plava boja sa violetnim podtonom bi trebala da podstakne ličnu inventivnost i kreativnost.

Details

Uz travertino-šablon na poklon!

Pripremili smo vam specijalnu pogodnost. Uz kupljeni travertino brenda San deco za površinu od 30m2, dobijate na poklon jedan San deco šablon, srednje veličine. Za dodatni naglasak i prizvuk vašeg karaktera…

Details

Boje za zidove, trendovi u 2021.

U odabiru boje ogledaju se naša različita emocionalna stanja. Njen izbor je duboko ukorenjen u dubinama duše. Boja može postati moćan instrument koji pomaže u podizanju raspoloženja ili pak u njegovom remećenju, makar simbolično, sa psihološkog aspekta.

Details

Poklon uz svaku kanticu travertina!

Ako volite definisane konture i preciznu odvojenost, tu su krep trake za travertino dimenzija 0,5cm i 1cm kojima sa lakoćom postižete ovakvu zamisao. Ovog meseca, na vašu radost, uz svaku kupljenu kanticu San Deco travertina od 10kg dobijate jednu trakicu!

Details

Srećna Nova boja!

Ultimate Gray (vrhunska siva) i Illuminating yellow (blještava žuta), su dve nijanse koje je Pantone imenovao bojama za 2021. godinu.
Smatra se da će ovo uparivanje nijansi pomoći ljudima da se snabdeju energijom, mirnoćom i nadom u svetu u kom ćemo morati da se suočimo sa sve većom neizvesnošću.

Details

Boje sa efektom glitera

Šta povezuje zidne boje sa šljokicama, New Jersey, smeće i trake providnog filma debljine jednake polovini talasne dužine svetlosti?
Mnogo više nego što možemo da očekujemo!

Details