Kako da uštedite, a dosegnete eleganciju i kvalitet?

Iskoristite popust od 20% i uradite nešto za sebe. Oplemenite svoj enerijer dekorativnom tehnikom Decor Class po povoljnijim uslovima. U pitanju je prozračni, polihromatski premaz za unutašnju upotrebu. Ovom prefinjenom bojom postižete harmoniju i lepotu renesansnog perioda…

Details

Lako i pristupačno do novog enterijera

Tapete su jedan od načina da sa minimalnim ulaganjima promenite izgled svog životnog ili radnog prostora. Lagana, brza i čista solucija kada želite da enterijeru date novu dimenziju. Raznolikost motiva, dezena, tekstura, printova vešto preoblikuje svaki zid.

Details

Univerzalni prajmer i zaštitni premaz

ACRYLIC PRIMER 1X7 – Koncentrovana podloga, na akrilnoj osnovi, sa visokom stepenom prijanjanja i probojnosti. SanDecoShield je providni završni zaštitni premaz, na vodenoj osnovi koji odlikuje velika trajnost i jačina.

Details

Boje za 2020. godinu

Pantone je za sledeću godinu inspirisan morem. U 2020 g. će dominirati plava boja kao noseća komponenta, dok će toplo sivo smeđe i hladno zelene takođe imati važno mesto u ovom sklopu. Njihova harmonija i prepletenost ističu kontrast i dinamiku uklapajući, recimo, tirkiznu sa laguna sivom ili narandžastu sa sivozelenom.

Details