NAJKVALITETNIJI ITALIJANSKI VALPAINT PREMAZI

Dekorativne boje za zidove


AKRILNE BOJE

Ako se odlučite za akrilne boje, sigurno nećete pogrešiti. Odličan su izbor ako želite kvalitet i imate velika očekivanja u pogledu estetike.

Almi paint vam nudi boje za krečenje visokog kvaliteta, na vodenoj osnovi. Otporne i perive boje koje se koriste kako za enterijer tako i za eksterijer. Bitna stvar je i da su izuzetno jednostavne za rad, bilo da ste profesionalni moler ili amater koji se prvi put upušta u farbanje zidova i ostalih površina. U ponudi imamo mat, polusjaj i akrile visokog sjaja. Toniraju se veoma koncentrovanim tonerima koji sadrže UV filtere, po našoj ton karti sa preko 500 tonova. Ne blede i ne žute vremenom.

BOJE PROTIV BUĐI

boje protiv budjiCasaviva anticondenza je unutrašnja zidna termo boja. Izuzetno delotvorna u suzbijanju gljivica i buđi na zidnim površinama, koje se javljaju usled kondenzacije vodene pare. Nanosi se kao završni zidni premaz, koji zidu daje cca 10˚C veću temperaturu. Posebno pogodna za premazivanje spoljašnjih zidova sa unutrašnje strane kuhinja, kupatila, industrijskih objekata… Za unutrašnju upotrebu.

EPOKSI LAKOVI

Dvokomponentni epoksi lakovi za podove, zidove, kuhinje, kupatila…

LAKOVI

Jednokomponentni ekološki lakovi na bazi vode za unutrašnju i spoljnu upotrebu. Idealni za zaštitu vrata, prozora i ostalih drvenih površina. Elastični, otporni na vodu i uticaje UV zračenja zbog sastojaka UV apsorbenata.

Ovi vodeni lakovi mogu se naći u providnoj i beloj varijanti, koja se može tonirati, a po potrebi i matirati ukoliko se ne zahteva visoki sjaj.

DA LI VAM SE DOPADA ONO ŠTO VIDITE?

SVEDOČENJA

Šta klijent kažu o nama