Više od dvadeset godina iskustva

Krečenje i bojenje


 

  Gletovanje

Pripremni radovi kojima se uklanjaju eventualni nedostaci i neravnine koji na taj način moraju biti neutralisani, ako hoćemo da završni sloj kvalitetne boje ili nekog dekorativnog efekta budu na vrhunskom nivou. Najčešće se izvodi pod osvetljenjem reflektora, u dva sloja iza kojih sledi šmirglanje.

  Bojenje zidova disperzivnim bojama

Možda najzastupljeniji način bojenja zidova, ekonomičan i ne previše zahtevan proces. Kada smo mi u pitanju, lakoća izvedbe ne isključuje kvalitet. Priprema je prilično bliska pripremi kod nekih kvalitetnijih premaza (npr. akril), a završni sloj malo izražajnije teksture, što kao rezultat daje raskošni izgled zidnih površina dobijen pristupačnom metodom.

  Bojenje zidova akrilnim bojama

Počinje se gletovanjem zida pod osvetljenjem reflektora, u dve ruke, zatim sledi šmirglanje pa podlogiranje odgovarajućim prajmerom. Tek kada je zid tako pripremljen sledi nanošenje akrila, takođe u dva premaza. Akrilna boja je tankoslojna i ne ostavlja tzv. tuf, odnosno površina ima glatku teksturu, bilo mat ili sjaj. Ekološka, vodorazrediva, za spolja i unutra.

klasicni molerski radovi
klasicni molerski radovi
klasicni molerski radovi

DA LI VAM SE DOPADA ONO ŠTO VIDITE?

SVEDOČENJA

Šta klijent kažu o nama